Nurul Anis Izzati ♥
Selamat Hari Lahir Mak!
Sunday, March 10, 2013 | 5:57 AM | 0 comments

Salam Ukhuwwah Fillah  :) Haiiiiii, cerita ni sepatutnya saya dah cerita dalam 4 hari yang lepas tapi di sebabkan baru aktif ke alam blog semula semalam kann, so terpaksa juga lah update pada hari ni. For me this is special date and special entry.

Okay pada 5.3.2013 Birthday Ratu jantung hati saya yang ke 48, siapa lagi kalau bukan mak saya lah kann, this entry special for you mom. Kalau mak baca lagi bagus saya rasa. Tapi saya agak sedikit sedih, sebab dalam banyak banyak tahun, tahun ni lah saya tak dapat wish mak depan depan, saya tak dapat sambut birthday mak. Yahh sedih gila okay. Lagi lagi bila tengok facebook mak ada cake yang dorang belikan and buat suprise dekat. Saya dekat sini sedih je tengok gambar tuh. Tapi takpaa, mungkin saya boleh belikan cake untuk mak dan hanya saya dengan mak je yang boleh sambut orang lain no way. Har har har *gelak jahat*



Sekarang umur mak dah 48, sekejapnya masa dah berlalu lagi 2 tahun mak dah nak masuk 50. Banyak pengorbanan mak semasa lahirkan kitaorang, besarkan kitaorang 5 adik beradik ni. Sampai aku jadi segemuk ni. Heheh. Anis takkan pernah sekali pun lupa apa yang mak dah buat untuk anis. Bagi anis makan, tempat tinggal yang selesa semuanya sempurna bagi anis. Sekarang pun anis dah besar, anis nak buat mak happy. Anis nak mak relaks pula jangan banyak sangat buat kerja. Anis belajar elok elok, in shaa Allah anis cuba untuk dapat kerja yang baik tau mak :')

Selamat Hari Lahir yang ke 48 Pn Hanizah Binti Abd Azid, semoga mak panjang umur dan dimurahkan rezeki. Harap apa segala yang mak doakan dimakbul oleh Allah. Jaga kesihatan mak yee, Anis dekat sini sayang mak selalu. :*


Older Post
Assalamualaikum..

My heartbeat Nazrul Shahmin ♥
Salam ukhuwwah fillah :) Thank you for visiting my blog. Hope you enjoying!

Navigation

Entry Owner Link


Princess & Prince
Norsyuhada (My Cousin)
Candy Jar!
Zainur Khairiyah
Nur Dariena
Laila Husna
Kak Nany yang Menawan :)
Abg Apiz yang Gagah Perkasa :D
Zariat (Yat Yit Yot)



Credit

Skin By: MissPonti
Picture: Favim & Heart
Welcome to Nurul Anis Izzati Official Blogspot ! Follow Me? | Dashboard